• DermaOXY's 4 vinter råd

  Læs mere...

 • FACE WASH

  Læs mere...

 • dermaOXY HUD/ANSIGTSPLEJE PRODUKTER

  Læs mere...

 • Oxygen behandling

  Læs mere...

 • dermaOXY EXFOLIATING SCRUB PEELING

  Læs mere...

 • ROCK’N’ROLL YOURSELF

  Læs mere...

 • dermaOXY hårpleje

  Læs mere...

OXYGEN TREATMENT

BOOST YOUR SKIN

Vores behandling booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden. dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, med produkter til både hud og hår, og kan bruges af begge køn. Et løft, der gør brug af kendte ingredienser i samarbejde med oxygen.

Oxygen behandlingen udføres på en kosmetolog klinik, find en klinik nær dig på undermenuen ”klinikker”.

 

FORDELE VED AT BRUGE dermaOXY KONCEPTET

- Ingen kirurgiske indgreb

- Ingen injektioner

- Ingredienser, som optimerer huden, øger kollagen- og elastinproduktionen

- Synlig effekt efter kun 20 minutter

- En flot udstråling som resultat

Læs mere...

HVAD ER dermaOXY?

dermaOXY er et dansk brand, udviklet, testet og produceret i Danmark. Lanceret i 2009 og til gavn for mange kosmetologer. Vi er i dag på ca. 140 klinikker i Danmark og på 23 eksportmarkeder over hele verden, lige fra Norden, EU, og helt til USA og Sydamerika.

dermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud og hårbund fugt med den aktive hyaluronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.


VORES IDE - 

- AT SKABE OG UDVIKLE ET BEHANDLINGSPROGRAM DER PÅ EN NATURLIG MÅDE MED DOKUMENTERET EFFEKT GIVER ET SYNLIGT RESULTAT

Ved en dermaOXY behandling påføres et tyndt lag serum, der blidt indsluses i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. Derved tilføres hud eller hovedbund det aktive serum.

Vores serum er udviklet af ingredienser, der bibeholder hudens egen naturlige funktion og udskyder hudens ældningstegn. En dermaOXY behandling giver dig et synligt resultat efter første behandling uden brug af kirurgi eller injektioner.

Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler en kur med 6 behandlinger og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot. Behandling foregår behageligt og afslappende for huden og vil vare omkring 45 minutter. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud og hårbund, som et køligt boost af din hud. En luksuriøs hudbehandling, der er til at betale.

Forkæle din hud med en dermaOXY oxygenbehandling
- EN DEL AF DEN FREMTIDIGE HUDPLEJE.

 • facebook jule konkurrence

  Vindere af Julekonkurrence på Facebook er fundet - Stort tillykke til de heldige vindere!

 • thomasEvers9dec

  Thomas Evers ønsker alle en rigtig glædelig 9. december med dermaOXY Facewash og Hydra creme som julekalender gave

 • oxygenparret

  Oxygenparret blev kårret vindere af Vild med Dans! 

KLINIKKER

dermaOXY behandlinger udføres kun af særligt udvalgte kosmetologer, frisører, terapeuter, wellness kursteder, hudplejere og læger. Cremerne, som kan anvendes i hjemmet, kan kun købes disse steder. Tryk på ”læs mere” for at finde en klinik, der udfører dermaOXY behandling nær dig.

Læs mere...

BLIV FORHANDLER

Vi forsøger konstant at etablere samarbejdsaftaler på tværs af grænser. Læs mere om dermaOXY her og kontakt os, hvis du vil tilbyde dine kunder den nyeste behandling indenfor hudpleje - til en pris, kunden har råd til at betale.

Læs mere...