1. Bevar fugten med en hud creme

Om vinteren bliver huden meget nemmere tør og bleg, dette skyldes kulde og vind men også kontakt med stof såsom handsker kan udtørre huden - derfor er det essentielt at bevare hudens fugtbalance igennem hele dagen...

- Morgen: Vi anbefalder at anvende Day og Eye creme efter vask eller bad fra morgenstunden for at beskytte huden mod kulde og bevarer fugtbalancen.

- Dag: Anvend din dags creme efter behov - føles huden tør er det tid til at anvende hud creme - Påfør eventuelt Hydra creme inden Day cremen for øget fugttilførsel.

- Nat: Anvend en Night creme inden senge tid - det er en god ide at behandle med dermalRollings og Intensive Serum inden Night cremen påføres for effektivisere hudens helende process der sker over natten.
 

2. Rens angsigtet blidt med fugtbevarende ansigtsrens

Ansigtet bør renses morgen og aften med en ansigtsrens, det er dog vigtigt at vælge en mild og skånsom ansigts rens da huden er ekstra følsom om vinteren

- vores Face wash bevarer fugtbalancen og egner sig derfor godt til at rense huden uden at udtørre.

3. Skån hud & hår i badet

- Temperaturen: Det er selvfølgelig meget fristende at skrue helt op for det varme vand i de kolde efterårs og vinter måneder, men det varme vand udtørre huden! vi anbefaler derfor at holde temperaturen under 38 grader.

- Skånesomme renseprodukter: Om vinteren spilder vores naturlige fedtlag en stor rolle i forhold til hvor vel vi holder varmen - en almindelig sæbe fjerner dette fedtlag. Det kan derfor være en god ide istedet at anvende en badeolie til at vaske kroppen.
* Til håret anbefaler vi dermaOXY Shampoo da den bevarer hårbundens fugtbalance og beskytter håret imod oxidation.

- Smør hovedbund efter hårvask: For at beskytte håret og bevarer fugten i hovedbunden er det en god ide at anvende en tonic efter en hårvask - her anbefalder vi dermaOXY Hair Tonic som nærer hårroden og giver hovedbunden styrke og elasticitet.

4. Fjern døde hudceller med mild peeling

For at rense hudlaget og fjerne de døde hudceller, er det en god ide at anvende en scrub peeling et par gange om ugen, og da efterfølgende blidt smører det friske hudlag med en fugtgivende creme.

- Exfoliating Scrub Peeling fra dermaOXY, bygger på naturlige ingredienser med fugtbevarende egenskaber og egner sig derfor godt til en mild, men effektiv peeling.