Dit sprog: Dansk
Dit sprog:

dermaOXY

BAG (0)
Place your promotion here

Din indkøbskurv er tom.

Der er ingen varer til sammenligning

Søg
 • Hudplejeprodukter

  Anti-aging hjemmepleje - udfør professionel hudpleje hjemme med dermaOXY hudplejeprodukter. Der er ikke tilføjet parabener til produkterne.

 • DermaOXY Oxygenbehandling

  DermaOXY’s oxygenkoncept er udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer, derfor er der høj fokus på et valg af ingredienser, som alle gør en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur.
  Vi udvælger og sammensætter råmaterialer, der har en dokumenteret anti-ageing effekt med fokus på reduktion af rynker og linjer, for at opnå en generelt sundere hud.

 • Enkel luksus hver dag

  Simple hudplejerutiner, der virker og arbejder sammen med din hud, så du får en velplejet glød hverdag

Boost your skin


dermaOXY OXYgenbehandling  booster huden med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden. dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, med produkter til både hud og hår, og kan bruges af begge køn. Et løft, der gør brug af kendte ingredienser i samarbejde med oxygen.

dermaOXY OXYgenbehandling udføres af professionelle hudplejeklinikker; find den nærmeste klinik her: Klinikker

Fordelen ved brug af dermaOXY produkter

Ingen kirurgiske indgreb
Synlig effekt efter kun 20 minutter
Ingredienser, som optimerer huden, øger kollagen- og elastinproduktionen
En flot udstråling som resultat
Ingen injektioner

Hvad er dermaOXY?


dermaOXY er et dansk brand, udviklet, testet og produceret i Danmark. Lanceret i 2009 og til gavn for mange kosmetologer. Vi er i dag på ca. 140 klinikker i Danmark og over 25 eksportmarkeder over hele verden, lige fra Norden, EU, og helt til USA og Sydamerika.

dermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud og hårbund fugt med den aktive hyaluronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.

Recent News

Nomineret til "Årets Danske Produkt"

09-12-2019

DermaOXY´s Exfoliating Scrub Peeling er blevet nomineret til "Årets Danske Produkt" ved Danish Beauty Awards 2019

Read More »

dermaOXY vinder pris

09-12-2019

dermaOXY vinder flot pris i Polen "DET MEST INNOVATIVE PRODUKT I 2018"

Read More »

#dermaoxy Instagram


Klinikker

dermaOXY behandlinger udføres kun af særligt udvalgte kosmetologer, frisører, terapeuter, wellness kursteder, hudplejere og læger. Cremerne, som kan anvendes i hjemmet, kan kun købes disse steder. Tryk "find klinik" for at finde en klinik, der udfører dermaOXY behandling nær dig.

Become a distributor

Vi forsøger konstant at etablere samarbejdsaftaler på tværs af grænser. Læs mere om dermaOXY her og kontakt os, hvis du vil tilbyde dine kunder den nyeste behandling indenfor hudpleje – til en pris, kunden har råd til at betale.