Dit sprog: Dansk
Dit sprog:
OXYGEN TREATMENT

BOOST YOUR SKIN

Vores behandling booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden. dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, med produkter til både hud og hår, og kan bruges af begge køn. Et løft, der gør brug af kendte ingredienser i samarbejde med oxygen.

Oxygen behandlingen udføres på en kosmetolog klinik, find en klinik nær dig på undermenuen ”klinikker”.

 

FORDELE VED AT BRUGE dermaOXY KONCEPTET

- Ingen kirurgiske indgreb

- Ingen injektioner

- Ingredienser, som optimerer huden, øger kollagen- og elastinproduktionen

- Synlig effekt efter kun 20 minutter

- En flot udstråling som resultat

mere...

Hvad er dermaOXY?


dermaOXY er et dansk brand, udviklet, testet og produceret i Danmark. Lanceret i 2009 og til gavn for mange kosmetologer. Vi er i dag på ca. 140 klinikker i Danmark og over 25 eksportmarkeder over hele verden, lige fra Norden, EU, og helt til USA og Sydamerika.

dermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud og hårbund fugt med den aktive hyaluronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.

KLINIKKER

dermaOXY behandlinger udføres kun af særligt udvalgte kosmetologer, frisører, terapeuter, wellness kursteder, hudplejere og læger. Cremerne, som kan anvendes i hjemmet, kan kun købes disse steder. Tryk på ”læs mere” for at finde en klinik, der udfører dermaOXY behandling nær dig.

mere...

BLIV FORHANDLER

Vi forsøger konstant at etablere samarbejdsaftaler på tværs af grænser. Læs mere om dermaOXY her og kontakt os, hvis du vil tilbyde dine kunder den nyeste behandling indenfor hudpleje - til en pris, kunden har råd til at betale.

mere..